Wat wij doen

Prefab montage

BSE betonwerken b.v. heeft de kennis en capaciteit in huis om totale betonconstructies te plaatsen.

Wij kunnen hier ook het verticale en horizontale transport op de bouwplaats organiseren. Ook in de woningbouw cascoprojecten zijn we een graag geziene bouwpartner.

Daarnaast kan BSE betonwerken holle wanden voor u monteren, bekisten en afstorten.

Vakbekwaam personeel staan klaar voor al uw prefab betonmontage projecten.

 

Vloeren

BSE betonwerken b.v. staat voor flexibiliteit. Wij monteren volgens tekening uw ribcassettevloer of kanaalplaatvloer. De vloer wordt stort gereed gemaakt door isolatie aan te brengen, passtroken dicht te zetten, randkisten te plaatsen en de voegvulling aan te brengen. Het storten van druklagen behoort uiteraard ook tot onze mogelijkheden.

 

Breedplaatvloeren

BSE betonwerken b.v. monteert deze (verdiepings)vloeren compleet verzorgt met onderstempeling, randbekisting en eventueel trapgatbekisting. Daarnaast storten we ook de druklaag op deze vloeren af. Om veilig te kunnen werken plaatsen we indien nodig de gewenste vloerrandbeveiligingen.

 

Betonwerken

BSE betonwerken b.v. kan op het gebied van “natte”betonwerken prima uit de weg met een totaaloplossing. U kunt bij ons terecht voor alle soorten funderingen, vloeren inclusief het storten van druklagen ook in combinatie met prefab beton onderdelen.